tyler, the creator muhtemel bir odd future birleşmesi hakkında konuştu

tyler, the creator muhtemel bir odd future birleşmesi hakkında konuştu


olsun be


IGOR ile geçtiğimiz yılın en iyi albümlerinden birine imza atan Tyler, The Creator, 2010’ların ortasından 2015’e kadar aktif olan rap kolektifi Odd Future’un birleşme ihtimali üzerine konuştu.

90’lı yıllardan sonra kalabalık rap gruplarının en nadide örneği olarak karşımıza çıkan ve başta Tyler, The Creator olmak üzere Frank Ocean ve Earl Sweatshirt gibi isimlerin bireysel başarılarının ardından pause tuşuna basılan Odd Future’u en son 2015 yılında bir arada görmüştük. Kendi imzasını taşıyan ayakkabı koleksiyonu da çıkardığı Converse’in bir etkinliğinde konuşan Tyler, kendisinin bu birleşmeye sıcak baktığını ama insanların bu proje için o kadar da hevesli olmadığını düşündüğünü söyledi.

“Grubun eğlence olarak hiçbir eksiği yoktu. Her zaman ve her yerde güleceğimiz bir şeyler buluyorduk ama müzikal anlamda ise daha iyisini yapabileceğimizi herkes biliyordu.” diyerek arkadaşlarıyla birlikte geçirdiği zaman dilimini de özetleyen Tyler, çok da üzerine bir şey düşünemeyeceğimiz bir açıklama yapmış.

Umarız grubun diğer ana üyeleri de aynı hisleri paylaşıyordur da bir albümlük olsa da Odd Future’u bir arada görürüz.