yeni the cure albümünün eli kulağında

yeni the cure albümünün eli kulağında


yaklaşıyor yaklaşmakta olan


The Cure’ün son albümü 4:13 Dreams çıktığında TL/Dolar paritesi 1.10 civarında seyrediyordu. Üretimlerine 12 sene ara vererek hayranlarını üzen, bununla birlikte 2019 yılını ilk albümleri Three Imaginary Boys‘un 40. yıl şenlikleri kapsamında festival festival gezerek kutlayan The Cure, geçtiğimiz gece düzenlenen NME Ödülleri’nde Yılın En İyi Festival Headliner‘ı ödülüne layık görüldü.

Glastonbury‘deki performanslarıyla bu ödülü almalarına hiç şaşırmadığımız grup, 2019 senesinde son yıllarda hiç olmadığı kadar aktif ve popülerdi. Tabii bu popülaritelerinin altında yatan tek şey Glastonbury performansı değil, grubun baş kahramanı Robert Smith‘in ard arda verdiği albüm müjdeleriydi.

3 yeni albümle hayranlarını selamlayacak The Cure’ün başkahramanı Robert Smith, NME Ödülleri’nde, albümün 2020’de kesin olarak çıkıp çıkmayacağı ile ilgili soruya, “Böyle aptalca şeyler için söz vermek için çok yaşlıyım, bekleyeceğiz ve göreceğiz. İlk albüm yakın zamanda çıkacak. Kimse bunu benden daha çok isteyemez, inanin bana.” diyerek hayranlarına göz kırparken ilk albümün The Cure’ün bilindik stilini yansıtacağını fakat daha duygusal ve karanlık olacağını, ilham aldığı şeylerin değişim, kayıplar ve ailesinin yokluğu olduğunu söyledi.

Odalarda ışıksız beklediğimiz yeni The Cure albümü çıkana kadar Glastonbury performansıyla yetiniyoruz: