zack de la rocha, rage against the machine birleşmesi için sıkı çalışıyor

zack de la rocha, rage against the machine birleşmesi için sıkı çalışıyor


protein tozu lazım mı?


Son konserlerini 2011 yılında veren ve üyelerinin kendilerine farklı bir kariyer rotası çizdiği Rage Against The Machine, 2019’un son günlerinde yeniden bir araya geleceği dedikodularını doğrulamış ve Coachella’nın headline’ı da olmak üzere bir grup konser tarihiyle geri resmi olarak geri dönmüştü.

En son diskografisindeki bütün albümleri plak formatında yayınlayacağını duyurup bir ön hazırlık yapan RATM, Live at the Grand Olympic Auditorium isimli son albümünü de bundan tam 17 sene önce yayınlamıştı. Coachella başta olmak üzere yeni konserleri için gün sayan grubun solisti Zack de la Rocha, grubun bu hayli beklenen turnesi için hazırlığı ilk günden sıkı tutarak son üç ayını spor salonunda geçirmiş.

Sahne enerjisiyle müzik tarihinin ikon frontman’lerinden biri olan Rocha’nın kişisel antrenörü Andres Fajardo, sanatçının spor salonunda geçirdiği bir çalışma seansından fotoğraf paylaşarak grubun turnesi için yanıp tutuşan hayranlarına yaşlanmanın Rocha’dan hiçbir şey kaybettirmediğini kanıtlıyor.

90’ların yüksek tuşeli ve bol isyan barındıran rock gruplarından RATM’i günümüz politik gündemine dair mesajlar içeren performanslarının zamana karşı koyma konusunda aklında soru işareti bulunan hayranlarını silen Zack de la Rocha’yı bir an önce kırmızı gömleğiyle sahnelerde görmek istiyoruz.