15 nisan’da başlayacak yeni what we do in the shadows sezonundan fragman

15 nisan’da başlayacak yeni what we do in the shadows sezonundan fragman


modern dünya vs. vampirler


Yeni Zelanda’dan Arçil ve Şota’sı diyebileceğimiz Taika Waititi ve Jemaine Clement imzalı 2014 yapımı What We Do in the Shadows’un aynı isimli dizi uyarlamasından bir fragman daha paylaşıldı.

Geçtiğimiz hafta diziden üç kısa fragman yayınlanan dizinin başrollerinde Matt BerryKayvan NovakNatasia Demetriou ve Harvey Guillén gibi isimler yer alıyor. İkinci sezonunda tüm dünyanın Luke Skywalker olarak tanıdığı Mark Hamill ve The Sixth Sense’in psişik çocuğu olarak tanıdığımız Haley Joel Osment’ın da misafir oyuncu kontenjanından dahil olduğu dizi, zamanın ilerlemesiyle kendi içlerine çekilen ama bir yandan da modern hayata uyum sağlamaya çalışan vampir dostlarımızın hikayesini anlatıyor.

Yarımşar saatlik 10 bölüm halinde FX üzerinden izleyiciyle buluşacak mockumentary türündeki dizi, kendine has mizahı ile geçtiğimiz senenin en beğenilen yapımlandıran biri olmuş ve yayınlanmasının hemen ardından ikinci sezon onayını kapmıştı. Zaten filmi dolayısıyla kemik bir takipçi kitlesi bulunan yapım dizi formatına geçtikten sonra bu kemik kitlesini yeni izleyiciyle buluşturma görevini başarılı bir şekilde gerçekleştirmişti

15 Nisan’da başlayacak ve yine türlü absürt durumlardaki vampirlerin hikayelerini izleyeceğimiz dizinin yeni fragmanı hemen aşağıda.