american gigolo’nun dizi uyarlaması geliyor

american gigolo’nun dizi uyarlaması geliyor


başrolde jon bernthal


Taxi Driver, Raging Bull ve Affliction gibi filmlerin senaristi Paul Schrader’ın hem senaryosunu yazdığı hem de yönetmenliğini üstlendiği 1980 yapımı American Gigolo filminin televizyon uyarlaması için çalışmalar başladı. Prodüktör Jerry Bruckheimer’ın 2014 yılından beri hayata geçirmeye çalıştığı projeye Showtime kanalı sahip çıkıyor.

80’ler Los Angeles’ında orta yaşlı ve yüksek mevkili kadınlara hizmet veren bir jigoloyken, kendisini bir anda suç unsurları içeren bir olaylar dizisinin ortasında bulan Julian Kaye’in öyküsünü anlatan filmin başrolünde usta aktör Richard Gere’ı izlemiştik. The Wolf of Wall Street, Baby Driver ve The Punisher gibi yapımlarla tanıdığımız Jon Bernthal’ın başrolü üstleneceği American Gigolo’nun aynı isimli televizyon uyarlaması ise 18 yıl sonra hapishaneden salıverilen Julian Kaye’in seks işçiliğine geri dönüşüne odaklanacak ve günümüz Los Angeles’ında geçecek.

Showtime’ın sevilen dizilerinden Ray Donovan’ında da parmağı bulunan David Hollander’ın senaristiliği ve yönetmenliği ile katkıda bulunacağı dizinin yapımına yakın zamanda başlanması ve dizinin 2021 yılında kanalda yayınlanması bekliyor.