apple tv+ animasyonu central park’tan ilk fragman

apple tv+ animasyonu central park’tan ilk fragman


bob's burgers'ın yaratıcısından


Kasım ayında yayın hayatına başlayan ve For All Mankind, The Morning Show, See, Servant ve Dickinson gibi yapımlarla streaming savaşlarına hızlı bir giriş yapan Apple TV+, 29 Mayıs’ta yayınlanacak animasyon/müzikal komedi serisi Central Park’ın ilk fragmanını yayınladı.

The Simpsons ve Family Guy gibi serilere ev sahipliği yapan Fox kanalının bir başka animasyon serisi Bob’s Burgers’ın yaratıcılarının hayata geçirdiği Central Park, New York şehrinin tam ortasında yer alan ünlü kent parkı Central Park’ı yıkıp üzerine betonarme gökdelenler inşa etmeyi planlayan zengin ve yaşlı bir kadının ve parkın yıkılmasına karşı çıkan gençlerin hikayesine odaklanıyor.

Seslendirme kadrosunda Josh Gad, Leslie Odom Jr., Kristen Bell, Kathryn Hahn, Tituss Burgess, Daveed Diggs ve Stanley Tucci gibi isimlerin yer aldığı müzikal animasyon serisinin yaratıcı kısmında ise Loren Bouchard bulunuyor.

Central Park ilk bölümü ile 29 Mayıs’ta Apple TV+ platformu üzerinden yayın hayatına başlayacak. Serinin ilk fragmanı için buyursunlar.