bong joon-ho anti müzikal bir müzikal film yapmak istiyor

bong joon-ho anti müzikal bir müzikal film yapmak istiyor


sen yine de yap


Sinema dünyasının 2019 ve 2020’de en çok konuşulan ismi olan Bong Joon-Ho, bol ödüllü Parasite sonrası yeni projeleri için çalışmaya başlıyor. Her filmiyle kendine has tarzını bir kez daha ortaya koyan Koreli yönetmen, farklı janralarda çektiği filmlerin arasında bir de müzikal eklemek istediğini açıkladı.

Müzikal filmlere olan, belki de hepimizin biraz sahip olduğu bakış açısını “Bir müzikal film yapmayı isterim. Karakterler şarkı söylemeye başlayacak ama sonra bir anda ‘Ne yapıyorum ben, bu çok ucuz’ diyerek kendini durduracak” sözleriyle özetleyen Joon-Ho, “Singin’ In The Rain gibi harika müzikal filmler var ama onları izlerken çok utanıp ve kızarmaya başlıyorum. Bu yüzden… benim filmim farklı olmalı.” diyerek açıklayan tecrübeli yönetmen, kafasındaki farklı müzikal film konseptini biraz olsun açıklamış oldu.

Kendisinin bu fikrini gönülden desteklediğimiz Joon-Ho’nun bu planını hemen hayata geçirmesi pek olası gözükmüyor. Parasite’ın uzun ödül sezonu yolculuğundan sonra bir süre dinlenmesi gerektiğini belirten Joon-ho, HBO ekranlarında izleyici ile buluşacak Parasite dizisi için de bir yandan hazırlıklarını sürdürüyor. Ayrıca yönetmenin daha önce yaptığı açıklamalara göre detaylarını henüz bilmediğimiz iki farklı film projesi de arka planda gelişmeye devam ediyor.