breaking bad’in jesse pinkman’i aaron paul, kurt cobain’i canlandırmak istiyor

breaking bad’in jesse pinkman’i aaron paul, kurt cobain’i canlandırmak istiyor


belki bir gün...


Breaking Bad’de oynadığı Jesse Pinkman rolüyle adını herkesin aklına kazıyan ve kendisinin bile inanamayacağı bir şöhrete kavuşan Aaron Paul, diziden sonra yer aldığı projelerle hayal kırıklığına uğramış ve altı tane başarısız pilot bölümle hızlı bir çöküş yaşamıştı. Sonrasında Westworld’deki rolüyle toparlanan Paul, Breaking Bad’in yıldızı olduğu sıralarda müzik dünyasında da popüler bir isimdi ve Drake’le Rihanna’dan Rolling Stones’a kadar birçok isimle tanışmıştı.

Son çıkan filmi The Parts You Lose’la ilgili verdiği bir röportajda Paul’dan müzik dünyasının ünlü bir ismiyle ilgili şaşırtıcı ve heyecan verici bir çıkış geldi. İlk Los Angeles’a geldiği zamanlardan beri Nirvana’nın efsanevi solisti Kurt Cobain’i oynama fikrinin kafasında olduğunu belirten Paul, Bohemian Rhapsody ve Rocketman gibi büyük gişe başarısı elde eden filmlerin ardından sonra sıra Cobain’e gelirse bu rolü seve seve oynayabileceğini açıkladı.

Bir gün gerçekleşmesini bizim de Paul kadar istediğimiz ve seve seve bekleyeceğimiz bu hayal için gerekli yerlere sinyal çakan sanatçı,  The Parts You Lose’la yaşattığı hayal kırıklığını Westworld’ün beyin yakan üçüncü sezonuyla toplayacak gibi gözüküyor.