brian may, karantina süresince queen şarkılarını çalmayı öğretecek

brian may, karantina süresince queen şarkılarını çalmayı öğretecek


microconcerto


Eğer her şey yolunda giderse bu Haziran’da İngiltere’de arenalara çıkacak olan Queen’in gitaristi Brian May, geçen hafta Instagram Stories üzerinden bir mini konser/ders serisi başlatmış, MicroConcerto adındaki seride hayranların istek parçalarını seslendirirken Queen klasiklerini nasıl çalacaklarını da göstermişti.

Kendisini izleyenleri sakin kalıp üretmeye çağıran May, geçen hafta Queen klasiği Bohemian Rhapsody’yi, en son yayında ise manidar şekilde Keep Yourself Alive’ın nasıl çalınacağını öğretmişti. Karantina deneyiminden de bahseden May, sosyal interaksiyonu en aza indirdiğini ve sadece eşiyle görüştüğünü belirtip herkesin bu olayı çok ciddiye alması gerektiğini de sözlerine ekledi.

İngiltere virüsle başa çıkma yöntemini bu hafta karantinaya çevirmiş, öncesinde virüsün yayılmasına izin vereceklerini açıklamış fakat gelen vaka ve ölüm sayıları sonucu vazgeçmişti. Adam Lambert’ın da gruba eşlik edeceği Rhapsody Tour sürecin uzamasına bağlı olarak ertelenebilir.

View this post on Instagram

I’m not an immunologist – but anyone with even a scant understanding of logic and statistics has been feeling angry and anxious this last 3 weeks. These are my thoughts – I hope they are helpful. My heart reaches out to those already directly suffering from the effects of the CoronaVirus. Our Spanish friends are now in the heat of the battle, as we in Britain will soon be, barring a miracle. God bless ya – be strong and be careful. Vaya con Dios. Folks everywhere – our miracle will come – but we need to help it happen. We need to buy time – and the closer we get to a Nation where every household is isolated from every other – the more time we will buy. Remember not to expect things to change immediately – turning this thing around is like trying to make an ocean liner change its course – you have turn the rudder and then wait until it slowly responds. But we can do this. Be safe – and let’s be grateful we have a chance here. And let’s still try to enjoy each day we’re given. KEEP CALM AND CREATE !!! #dontstopusnow Cheers – Bri

A post shared by Brian Harold May (@brianmayforreal) on