chris martin ve bono, ev konserlerine başladı

chris martin ve bono, ev konserlerine başladı


çal be gitarcı


Avrupa’nın ve dünyanın birçok yerinde karantina ve izolasyonlar devam ederken bu duruma duyarlı sanatçılar, alternatif destek yolları aramaya devam ediyor. Genellikle Instagram ve YouTube üzerinden üzerinden canlı videolarla hayranlarıyla bağlantı kuran müzisyenlere, U2’nun Bono’su ve Chris Martin de katıldı.

Bono Let Your Love Be Known isimli yeni – ve son olaylardan etkilenerek – yazdığı yeni şarkısını Instagram üzerinden paylaşırken şarkıyı özellikle İtalya’daki doktorlar, hemşireler ve virüsle savaşta ön saflarda yer alan herkese ithaf ettiğini belirtti. Sözlerinin karantinayla alakalı olduğu kolaylıkla anlaşılabilen şarkı, birbirlerine dokunamadıkları için şarkı söyleyen komşulardan bahsediyor.

Bono’nun yanı sıra Coldplay’in solisti Chris Martin de Instagram üzerinden mini bir ev konseri verdi. Instagram Live üzerinden 30 dakikalık bir canlı yayın yapan Martin, grubun hayranlarından gelen istek parçaları ve Together At Home isimli izolasyonda olan herkese adanmış bir şarkıyı da paylaştı. Martin bütün Coldplay’in beraber olmak istediğini fakat mevcut durumdan ötürü farklı kıtalarda sıkıştıklarını da ekledi.