christian bale, yeni thor filminin kötü adamı olacak

christian bale, yeni thor filminin kötü adamı olacak


korku tanrısı diyeceksiniz


Thor: Ragnarok ile Marvel Sinematik Evreni’nin en beğenilen filmlerinden birine imza atan Taika Waititi’nin, bir kez daha imzasını atacağı yeni Thor filmi Thor: Love and Thunder filminde izleyeceğimiz Christian Bale’in yer alacağı kesinleşti.

Waititi’nin yazıp yöneteceği ve hazırlıkları da bir yandan devam eden filmden Ocak ayında gelen haberler, Christian Bale’in filmde yer almaya çok yakın olduğu yönündeydi. Bir aylık sessizlikten sonra filmin gediklilerinden Tessa Thompson, Bale’in filmin kadrosunda yer aldığını onaylayıp hangi rolde karşımıza çıkabileceğine dair bir ipucu verdi.

Thor deyince gözümüzde beliren Chris Hemsworth’e Valkyrie rolüyle eşlik edecek Tessa Thompson ve Jane Foster karakteriyle geri dönecek olan Natalie Portman gibi isimlerin yanında izleyeceğimiz Christian Bale’i yüksek ihtimalle Thor’un amcası olan ve Korku Tanrısı olarak bilinen Cul karakteriyle izleyeceğiz. Thompson Bale’in filmin kötü adamı olacağını söyleyip bu kötü adamın kim olacağını söylememişti ama filmin sıkı takipçileri bu karakterin Cul olacağına son derece emin.

Kariyerinde unutulmaz bir Batman performansı bulunan ve bu yüzden süper kahraman dünyasına yakın olan Bale’i farklı bir evrende ve farklı bir karakterle izlemek bir çoğumuz için garip gelecek ama 5 Kasım 2021’de vizyona girecek yeni Thor filmi için heyecanlı olmadığımızı söylemek yalan olur.