community 1 nisan’da netflix’e geliyor

community 1 nisan’da netflix’e geliyor


hayır bu bir şaka değil


Bir süredir sinema filmi dedikodularıyla gündemde olan Community, 1 Nisan itibariyle Netflix’e geliyor ve bu bir Nisan 1 şakası değil.

NBC’nin 6 sezonluk şaka tufanı sit-com’u Community, “6 sezon ve 1 film” mottosuyla yola çıkıp 5. sezonunda iptal edilip sonra bir şekilde 6. sezonunu yapabilmiş ve büyük finalini yapmıştı. Dizi sona erdikten sonra film çekimi için çalmadık kapı bırakmayan ekip ise bu arayıştan eli boş dönmüştü.

Bu çalışmalar ve dedikodular bir yandan devam ederken Netflix’in komedi festivali Netflix Is A Joke’un Twitter hesabından yapılan bir paylaşımla dizinin 1 Nisan itibariyle platformdaki yerini alacağı açıklandı. Bu şaka olmadığına inandığımız güzel haberi belki de Netflix’in yeni sezonda yapımını üstleneceği bir Community filmi için ortalığı ısındırma çalışması da olabilir. Community’nin olduğu gibi aynı zamanda Rick and Morty’nin de arkasındaki isim olan Dan Harmon’ın bu aralar uğraşacak büyük bir projesi olmadığını ve daha önce paylaşılan bilgiler ışığında dizinin oyuncularının da kendisini destekleyen açıklamalar yapması, sanki projenin yavaş yavaştan hızlı hızlıya doğru ilerlediğini işaret ediyor.

Avengers serisi ve Marvel evreninde söz sahibi olan Russo Kardeşler’in de CV’sindeki önemli projelerden biri olan Community’nin muhtemel birleşmesi durumunda ikiliyi tekrar kamera arkasında görebilir miyiz merak ediyoruz. Bütün bunların cevabını öğrenene kadar Joel McHale, Alison Brie, Donald Glover, Chevy Chase, Gillian Jacobs, Danny Pudi, Yvette Nicole Brown, Jim Rash ve Ken Jeon ile kahkaha tufanı yaşadığımız diziyi baştan sonra bir kere daha izleyebiliriz.