damein chazelle’in müzikal olmayan müzikli dizisi the eddy’den teaser fragman

damein chazelle’in müzikal olmayan müzikli dizisi the eddy’den teaser fragman


biz bunu bekliyoruz


La La Land ile müzikalin tadını alan ve En İyi Yönetmen Oscar’ını da bu filmle cebine koyan Damien Chazelle’in, TV ekranlarına transferini istediği yeni projesinden hiçbir şey anlatmasa da ilk teaser fragman paylaşıldı.

The Fades, Skins ve National Treasure gibi TV dizilerindeki payının yanında geçtiğimiz yıl Londra’da sahnelenen müzikal Junkyard’da da parmağı olan Jack Thorne’un senaryosunu yazacağı The Eddy, ilk dört bölümünün gösterimini Berlinale’de gerçekleştirdi.

Whiplash ve La La Land gibi müzikle iç içe bir yapım olacak ama müzikal olmayacak The Eddy, Paris’te canlı müzik yapılan bir gece kulübünde gündelik yaşamın bol koşturmalı, kaoslu kısmıyla baş etmek zorunda kalan kulüp sahibinin, müzisyenlerin ve onlara ev sahipliği yapan kaotik şehrin hikayesini anlatacak. The Get Down ve Vinyl gibi müzikle iç içe geçen güzel dizilere bir yenisinin ekleneceği hissine kapıldığımız dizinin oyuncu kadrosu da dikkat çekici.

Andre Holland’ın Elliot Udo isimli bar sahibi bir karaktere hayat vereceği dizide 2019’un başında üzerine bol bol konuşulan filmi Cold War’un yıldızı Joanna Kulig, Tahar Rahim, Leila Bekhti, Melissa George ve Amandla Stenberg gibi isimler yer alacak. 8 Mayıs’ta ilk bölümüyle Netflix’te yerini alacak diziyi merakla beklediğimizi söylemeye gerek bile yok.