damien rice’tan sia’nın chandelier şarkısına cover

damien rice’tan sia’nın chandelier şarkısına cover


dinleyelim


Depresyonların akustik gitarlı müziklerle yaşandığı zamanın en meşhur isimlerinden olan, ama artık adı sadece bir semt adına dönüşen Damien Rice, kendisi gibi hayatımızın bir bölümünde kendisini bol bol andığımız Sia’nın Chandelier şarkısını cover’ladı.

Son olarak 2014 yılında My Favourite Faded Fantasy isimli albümüyle kalbimizdeki tahtını daha da sağlamlaştırırken kırıkları da derinleştiren İrlandalı müzisyen, 0 ve 9 gibi albümleriyle birçok hit şarkıyı playlist’lerimize kazandırmıştı. 2014’ten sonra elini eteğini bir anda müzik dünyasından çeken, sadece Rice verdiği konserlerle gündeme geliyordu. Hala bir yandan albüm beklediğimiz isimlerden olan Rice,

Geçtiğimiz ay Avusturalya’daki orman yangınlarına destek olma amacıyla kaydedilen ve içerisinde müzik dünyasından bir çok ünlü ismin cover şarkılarla destek olduğu Songs for Australia isimli albüm için Chandelier’ı gözüne kestirdi.

Güçlü ve yüksek tuşeli bir şarkı olan Chandelier’ı piyano ve gitarla birleştirip kendi dünyasına çeken Rice’ın cover’ı hemen aşağıda.