disney+ beauty and the beast’in devam dizisi için kolları sıvadı

disney+ beauty and the beast’in devam dizisi için kolları sıvadı


dizinin merkezinde gaston ve lefou olacak


Emma Watson, Dan Stevens, Luke Evans ve Josh Gad gibi isimleri gördüğümüz 2017 çıkışlı Beauty and the Beast, danslı müzikli performansıyla ilgi çekmiş; aynı zamanda Gad’in oynadığı LeFeu karakteriyle Disney tarihinin ilk açık eşcinsel karakterine yer vermişti. Disney+ platformu yakın zamanda filmin orijin hikayesini anlatacak bir dizi çekildiğini açıkladı. Kullanıcı kaybetmemek adına dur durak bilmeden yeni yapımlarla karşımıza çıkan Disney+, bu sene içerisinde birçok Marvel dizisini de izlememize olanak sağlayacak.

Çekilecek dizinin ilginç tarafı ise ana karakterlere değil filmin kötü adamı Gaston ve ekürisi LeFeu’ye odaklanacak olması. Hala ismine dair bilgi sahibi olmadığımız projenin şu ana kadar kesinleşen altı bölümü var. Filmde olduğu gibi Alan Menken’in imzasını taşıyan danslı şarkılı performanslara yine yer verileceği de gelen bilgiler arasında. Dizinin Beauty and the Beast evrenini genişletme iddiası var fakat diğer oyuncuların yer alma ihtimali şu an zayıf gözüküyor. İlerleyen bölümlerde ise Dan Stevens’la Watson’ın yüzünü görebiliriz.

Once Upon a Time’ın yaratıcıları Eddy Kitsis ve Adam Horowitz’in arkasında olduğu proje ABC Signature Studios tarafından da destekleniyor. Disney+ aynı zamanda Honey, I Shrunk the Kids ve The Mighty Ducks’ın yeniden çekimi üzerinde de çalışıyor.