drake billboard hot 100’de glee ekibini solladı

drake billboard hot 100’de glee ekibini solladı


geçmiş olsun


1958’den beri en popüler 100 şarkıyı kayıt altına alan Billboard Hot 100, seneler içerisinde Elvis Presley’den Nicki Minaj’a bütün sanatçıların yükseliş ve düşüşlerini göstermeye devam etti. Adına 207 giriş bulunan ve 2015’te finalini yapan Glee ekibi, şu ana kadar adına en fazla giriş olan sanatçı tahtını The Beatles’ın elinden kapmıştı.

Drake geçen ay Future’la işbirliği içinde çıkardığı Life Is Good’la ekibe yetiştiği ve Lil Yachty’le Da Baby’yi de yanına alarak çıkardığı Oprah’s Bank Account’la Glee’yi sollamayı başardı. Tahtın yeni sahibi Drake’in bu başarısında sanatçının çoğunlukla başkalarına eşlik ettiği parçalarla bu konuma eriştiği gibi ilginç bir detayı da paylaşalım.

Finalini yapmadan 2013’te Billboard’un tepesine oturan Glee, şarkıların dijital platformlarda yer alan resmi versiyonlarıyla ismini tırmandırmaya devam etmişti.

Taylor Swift, Future ve Jay – Z gibi isimlerin de kıyasıya yarıştığı Billboard Hot 100’ın tepesinde Drake’e başarılar diliyor, Lil Yachty’nin son parçasını da hemen aşağıya salıyoruz.