emily blunt, edge of tomorrow’un devamıyla ilgili olumlu konuştu

emily blunt, edge of tomorrow’un devamıyla ilgili olumlu konuştu


bize sözler veriliyor, tutulmuyor


2014’te bizi beklemediğimiz yerden vurarak sürpriz bir hit olan Edge of Tomorrow (diğer adıyla Live Die Repeat), bunun ardından devam filmi asla çekilemeyenler kervanına katılmış ve hevesimizi kursağımızda bırakmıştı. Yapımcı Doug Liman geçen sene devam filminin senaryosunun bitmiş olduğunu ve Tom Cruise’un Mission Impossible’la işi biter bitmez çekimlere başlanabileceğini söylemişti, fakat hayranlar ve eleştirmenler bu durumu çok da mümkün görmüyordu. Şimdi ise umutlarımızı az da olsa arttıran bir açıklama Emily Blunt’tan geldi.

A Quiet Place’in devam filmi dolayısıyla aktif günler geçiren Blunt, Indiewire’a verdiği röportajda kadronun bir araya gelmeye hazır olduğunu belirtti ve Liman’ın açıklamalarını doğruladı. Sanatçı buna ek olarak projenin yakın bir tarihte gerçekleşmesini beklemediğini de belirtti. Bu açıklama bize eğer bir mucize olur da kadro toplanabilirse filmin çekilmesinin önünde bir engel kalmayacağını sezdiriyor. Cruise’un arka arkaya iki Mission Impossible filmi çekeceğini düşünürsek gerçekten de yakın zamanda gerçekleşemeyecek Edge of Tomorrow’un yine de günün birinde çekilmesini diliyoruz.

Cruise ve Blunt’a Bill Paxton ve Brendan Gleeson’ın eşlik ettiği film dünyanın bir yaratık ırkı tarafından saldırıya uğraması ve Cruise’un canlandırdığı William Cage’in bir zaman döngüsünün içine sıkışmasını konu alıyordu.