friends’in özel bölümü corona virüsüne takıldı

friends’in özel bölümü corona virüsüne takıldı


the one where they get postponed


Televizyon dünyasının en büyük ve vahşi hayran kitlesine sahip dizilerinden biri olan Friends’in senelerdir “ha oldu ha olacak” diye beklenen buluşması yine gerçekleşemiyor. Friends ekibini yıllar sonra Sinan Çetin kapısı gibi buluşturma hevesi olan HBO Max, malum bölümün çekimlerinin Corona virüs sebebiyle ertelendiğini açıkladı.

Pop kültürün tişörtten kondoma her yerde karşınıza çıkabilecek popülerlikteki dizilerinden Friends’in yayın haklarını bir süre önce satın alan  HBO Max, üreteceği özel içerikle streaming savaşlarında rakiplerinden bir adım öne geçmeyi amaçlıyordu. Jennifer AnistonCourtney CoxLisa KudrowDavid SchwimmerMatt LeBlanc ve Matthew Perry’yi rollerine geri dönmeleri için kişi başı 3-4 milyon dolarlık bir teklif ile ikna etmeyi başaran HBO Max, bu sefer de corona virüsüne takıldı. Hayranlarının kendini stüdyoların kapılarına zincirleyerek geçirdiği zamanlardan sonra onay almayı başaran, hatta 23 ve 24 Mart’ta çekimleri gerçekleşecek dizinin çekimleri süresiz şekilde ertelendi.

HBO Max ve dizinin yapımcıları tarafından yeni çekim tarihleri açıklanmazken, dizinin hayranlarını yine eski bölümleri baştan sonra izlemek düşecek.