gossip girl’ün yeniden çevriminin oyuncu kadrosu belli oldu

gossip girl’ün yeniden çevriminin oyuncu kadrosu belli oldu


e bir bakarız kesin


CNBC-E kuşağının en popüler dizilerinden olan ve televizyonu etkisi altında alan gençlik dizileri furyasının son büyük dizisi olan Gossip Girl’ün yeniden çevrimi, hakkında eşit sayıdaki olumlu ve olumsuz düşüncelere rağmen geliştirilmeye devam ediyor.

Hala tam tarihi açıklanmasa da dizinin Haziran ayında HBO Max’te yer alacağını duyuran Warner Medya, dizinin orijinal kreatif takımıyla devam edeceğini ve eski kadrodan bir isimle çalışacağını duyurmuştu. Orijinal seride dedikoducu kızı seslendiren Kristen Bell’in yeni seride de Gossip Girl’ü seslendireceği açıklanmasıyla biraz daha ısındığımız yapımda izleyeceğimiz isimler belli oldu.

Geçen sene Doctor Sleep ile sinemaseverlerin karşısına çıkan Emily Alyn Lind, Chilling Adventures of Sabrina’da küçük bir rolde izleyiciyle buluşan Whitney Park, Pretty Little Liars: The Perfectionists  ve Spinning Out gibi dizilerde rol alan Eli Brown, Lethal Weapon dizisiyle tanınan Johnathan Fernandez ve Broadway’de rol aldığı yapımlarla dikkat çeken Jason Gotay yeni seride izleyeceğimiz isimler olacak.

Joshua Safran yaratıcılığını üstlendiği yeni model Gossip Girl, orijinal seriden sekiz yıl sonra yine New York’taki bir özel okulun dedikodusu ve şımarıklığı ve acımasızlığı bol öğrencilerine odaklanacak. Aynı isimli meşhur dedikodu blogunun okulda yarattığı etkiyi gözler önüne serecek olan dizi, aradan geçen bu sekiz yılda sosyal medyanın ve New York’un çehresinin nasıl değiştiğini de anlatacak.

Başrollerinde yer alan Blake Lively, Leighton Meester, Chace Crawford, Penn Badgley ve Ed Westwick‘in gibi genç yıldızların önünü açarak sonraki yıllarda dikkat çekici projelerde yer almalarına olanak sağlayan Gossip Girl’ün yeniden çevriminde dizinin yapımcıları arasında orijinal serinin yaratıcıları olan Josh Schwartz ve Stephanie Savage da yer alıyor. Orijinal seri gibi bu yeni dizi de Cecily von Ziegesar‘ın romanlarından uyarlanıyor.

İlk sezonu 10 bölümden oluşacak dizinin ne zaman ekranlara geleceği hala belirsizliğini koruyor.