greg daniels’ın yeni dizisi upload’ın fragmanı yayınlandı

greg daniels’ın yeni dizisi upload’ın fragmanı yayınlandı


the office'in yapımcısından


Hayatımıza The Office ve Parks and Reaction gibi diziler sokarak oldukça fazla hayır duası alan Greg Daniels‘ın yeni dizisi Upload‘ın fragmanı yayınlandı. 1 Mayıs itibariyle Amazon Prime’da yayın hayatına başlayacak dizi, bilim kurgu ve komedi türlerini bir araya getiriyor.

Başrolünde Robbie Amell‘in oynadığı dizi, öldükten sonra bilincinizin sanal gerçekliğe yüklenebildiği bir gelecekte geçiyor. Ölen insanlar VR teknolojisi kullanan insanlar aracılığıyla gerçek dünyayla temas kurabiliyor. Westworld ve The Good Place karışımı gibi gözüken yapım, Sanal gerçeklik hizmeti veren lüks bir şirketin müşteri hizmetlerinde çalışan Nora (Andy Arroll) ile Nathan’ın (Robbie Amell) hikayesine odaklanıyor.

10 bölümlük ilk sezonuyla karşımıza çıkacak dizinin oyuncu kadrosunda Robbie Amell ve Andy Arroll dışında Chris Williams, Kevin Bigley, Owen Daniels, Allegra Edwards, Zainab Johnson gibi isimler de mevcut. Dizinin yapımcılığını Inside Amy Schumer ile tanıdığımız Mike Lawrence üstleniyor. Greg Daniels ne yapsa izlerim diyenler için fragmanı buraya bırakıyoruz: