haim ve paul thomas anderson ortaklığının yeni meyvesi yayında

haim ve paul thomas anderson ortaklığının yeni meyvesi yayında


the steps


Dün yeni albümlerinin çok yakında olduğunu ilk ağızdan açıklayan, Kaliforniya’nın gülleri olarak da tanıdığımız HAIM kardeşlerden oluşan HAIM, albüm duyurusunun hemen ardından yeni teklileri The Steps ile tekrar karşımızdalar. Yayınlanan tekliyi bir video ile de taçlandıran HAIM kardeşlerin videosunun yönetmen koltuğunda ise tabii ki yine, yeni, yeniden Paul Thomas Anderson var.

HAIM ve PTA’in artık kaçıncısı olduğunu sayamadığımız ortaklıklarının yeni meyvesi The Steps müzik videosunun yönetmen koltuğunda PTA ile birlikte ayrıca, kardeşlerin ortancası Danielle Haim de oturuyor.

Yeni gelen tekli The Steps’i, daha önce yayınlanan Summer Girl, Now I’m in It ve Hallelujah gibi teklilerle birlikte yeni HAIM albümü Women in Music Pt. III’nin şarkı listesinde göreceğiz. Yayınlanan 4 tekliyle birlikte albümde toplamda 16 şarkı yer alacak.

Danielle Haim, Rostam ve Ariel Rechtshaid prodüktörlüğünde kaydedilen Women in Music Pt. III, 24 Nisan’da yayınlanacak. Şimdilik sizi Paul Thomas Anderson yönetmenliğinde çekilen The Steps ile baş başa bırakıyoruz.