janelle monáe’nin başrolü üstlendiği korku-gerilim filmi antebellum’dan ilk fragman

janelle monáe’nin başrolü üstlendiği korku-gerilim filmi antebellum’dan ilk fragman


korku, gerilim, drama, tarih her şey bu filmde


2019 yılına John Wick:3 Parabellum, Knives Out, Bombshell gibi yapımlar bırakan Lionsgate, korku-gerilim türündeki Antebellum‘un fragmanını yayınladı. Grammy adaylığının yanı sıra Hidden Figures ve Moonlight filmlerindeki oyunculuk performansıyla da alkış alan Janelle Monáe‘nin başrolünü üstlendiği Antebellum, iç savaş döneminde yaşanan korkunç olayları değiştirmek için geçmişe gönderilen bir yazarın hikayesini anlatacak.

Korku-gerilim türlerinde son yıllara damgasını vurmuş Get Out ve Us filmlerinin yapımcıları Sean McKittrick ve Raymond Mansfield‘ın yapımcı kadrosunda yer aldığı filmi Gerard Bush ve Christopher Renz yazıp yönetecek. Janelle Monáe’ye ise Marque Richardson II, Eric Lang, Jack Huston, Kiersey Clemons, Jena Malone, Tongayi Chirisa, Gabourey Sidibe, Rob Aramayo ve Lily Cowles gibi isimler eşlik ediyor.

Filmin konusuna gelirsek, döneminin başarılı bir yazarı ve aynı zamanda kadın hakları aktivisti olan Veronica Henley, bir sabah uyandığında kendisini 19. yüzyılda, geçmişteki akrabalarıyla birlikte, köleliğin devam ettiği bir dönemde bulunuyor. Henley, seçilmiş kişi olarak bir amaç uğruna oraya gönderildiğini keşfedecek ve ABD’nin geçmişiyle yüzleşmesinin birebir şahidi olacaktır.

“Ya bizi geçmişimizden kurtarmak için kader seni seçseydi?” sorusuyla akıllara kazınacağa benzeyen ve 1 Mayıs’ta ülkemizde vizyona girmesi beklenen Antebellum‘un fragmanını buraya bırakıyoruz: