justin timberlake ve anderson .paak, trolls world tour için aynı şarkıda buluştu

justin timberlake ve anderson .paak, trolls world tour için aynı şarkıda buluştu


don’t slack


Universal Pictures’ın 2016 yılında vizyona giren animasyon filmi Trolls’ün soundtrack’inde yer alan Justin Timberlake, Can’t Stop the Feeling ile o dönem aklımızın içinde sürekli çalıp dururken o yılın ödül sezonunda isminden bol bol söz ettirmişti. Bu filmin devamı olacak ve 12 Mart’ta vizyona girecek Trolls World Tour’un soundtrack’inde yine ismini gördüğümüz Justin Timberlake, bu sefer yanına Anderson .Paak’ı alıp Don’t Slack isimli bir şarkıyla karşımıza çıkıyor.

13 Mart’ta RCA etiketiyle yayınlanacak soundtrack albümden geçtiğimiz hafta yine Justin Timberlake ve SZA iş birliği olan bol groove’lu The Other Side’ı dinlemiştik. HAIM, Anderson .Paak, Kelly Clarkson ve Dierks Bentley gibi isimlerin de yer aldığı ve İsveçli pop dahisi Max Martin’in prodüktörlüğünü yaptığı albümle ilgili konuşan Timberlake, projenin kendisi için son derece eğlenceli olduğunu ve farklı kreatif alanlardan insanlarla çalışmanın ise kendisi için en büyük ödül olduğunu paylaştı.

Pop ve RnB’nin kesişim kümesinde ışıl ışıl parlayan iki isim olan Justin Timberlake ve Anderson .Paak’ın iş birliğini hemen aşağıdan dinleyebilirsiniz.