luca guadagnino imzalı kısa film the staggering girl’den yeni fragman

luca guadagnino imzalı kısa film the staggering girl’den yeni fragman


herkes bu filmde


Call Me By Your NameSuspiria gibi yapımlarla şöhretinin üstüne şöhret ekleyen İtalyan yönetmen Luca Guadagnino’nun prömiyerini 72. Cannes Film Festival’inde yapan kısa filmi The Staggering Girl’den yeni bir fragman paylaşıldı.

Sinema ve moda sektörünü aynı çatı altında buluşturan kısa filmin oyuncu kadrosu da en az filmin arkasındaki isimler kadar heyecan verici. Yapımcılığını Valentino’nun kreatif direktörü Pierpaolo Piccioli’nin üstlendiği kısa filmde son olarak Gloria Bell’de izlediğimiz Julianne Moore, David Lynch filmlerinin vazgeçilmez ismi Kyle MacLachlan ikilisi baş rolde yer alıyor. Bu ikiliye Marthe Keller, Kiki Layne, Mia Goth ve Alba Rohrwacher gibi isimlerin eşlik ettiği yapımın senaryosu ise erken iptaliyle yüreğimizde bir sızı olarak kalan Vinyl dizisinin senaristi Michael Mitnik’e ait.

Bitti mi? Bitmedi. Şimdiden on parmağın onunun da ünlü isimlerden oluştuğu projenin müzikleri ise Oscar ödüllü kült müzisyen Ryuichi Sakamoto imzası taşıyor. 

New York’ta yaşayan ve yaşlanan annesini yanına almak için yıllar sonra Roma’ya geri önen Francesca isminde bir yazara odaklanan kısa film, bir karakterin farklı zamanlardaki yaşantısını ve yıllar içindeki değişimini anlatıyor. Mubi isimli platformda 15 Şubat’ta yayınlanmaya başlayan kısa filmin fragmanını izlemek isteyenleri aşağıya doğru alalım.