mark ruffalo’lu hbo yapımı i know this much is true’dan yeni fragman

mark ruffalo’lu hbo yapımı i know this much is true’dan yeni fragman


bir fiyatına iki mark ruffalo


Hollywood’un on parmağında on marifet isimlerinden Mark Ruffalo’nun “İki rolü de ben oynarım ama kaşeyi de çift alırım” diye HBO’yu ikna ettiği yeni projesi I Know This Much Is True’dan bir fragman yayınlandı.

Wally Lamb’in 1998 yılında kaleme aldığı I Know This Much Is True isimli kitabından televizyona aktarılan diziyi Blue Valentine ve The Place Beyond the Pines filmleriyle gönlümüzü kazanan Derek Cianfrance yazıp yönetiyor.

Mark Ruffalo’nun aynı zamanda yapımcı ekibinde yer aldığı dizi, Dominick ve Thomas Birdsey isimli tek yumurta ikizi kardeşlerin zihinsel hastalıklar ve kişisel trajedilerden iyileşmeye doğru giden yolculuğunu anlatacak. Ödül sezonunda jürilerinin pek sevdiği hareketlerden olan tek adam iki rol konseptiyle Ruffalo, şimdiden her türlü ödüle rezervasyon yaptırmış gözüküyor.

Ruffalo’ya Kathryn HahnMelissa LeoJuliette LewisRosie O’DonnellArchie Panjabi ve Imogen Poots gibi isimlerin eşlik edeceği dizi 27 Nisan’da ilk bölümüyle ekranlarda olacak. Ciğer yakma potansiyeli epey yüksek gözüken dizinin paylaşılan son fragmanı hemen aşağıda.