no time to die’ın vizyon tarihi corona virüsü sebebiyle ertelendi

no time to die’ın vizyon tarihi corona virüsü sebebiyle ertelendi


bir çok ertelemenin ilki


Geçtiğimiz hafta çekim planının bir bölümü, Corona virüsünün Avrupa’da en yoğun görüldüğü yer olan İtalya’da geçmesi üzerine filmi çekimlerini durdura Mission Impossible ekibinin ardından bir kötü haber de James Bond cephesinden geldi.

Son olarak yaklaşık 2 buçuk saatlik süresiyle bugüne kadar ki en uzun James Bond filmi olacağı açıklanan No Time To Die’ın vizyon tarihi Nisan’dan Kasım ayına ertelendi. Bu alınan kararı “Filmin global markette büyük hasar göreceği ihtimali” üzerinden açıklayan yapım şirketi, bir nevi filmin çalışanlarının ve oyuncularının sağlığını gişede elde edeceği gelirin ardından ikinci plana koyarak şık bir harekete imza atmış.

12 Kasım’da Birleşik Krallık’ta, 25 Kasım’da da ABD’nde vizyona girecek ve Daniel Craig’li son James Bond filmi olacak No Time to Die, serinin bir önceki filminde yer alan oyunculara eklenen yeni isimlerle Léa SeydouxBen WishawLashana LynchAna de ArmasNaomie HarrisJeffrey WrightRalph Fiennes ve Rami Malek gibi zengin bir oyuncu kadrosuna sahip. Kadrosu ve kamera arkası ekibiyle de iyiden iyiye yükseldiğimiz filmin yönetmen koltuğunda Maniac ve True Detective gibi yapımların yaratıcısı Cary Joji Fukunaga yer alıyor.

Sinema dünyasında  yakın zamanda alacağımız ilk ve son erteleme haberi olmayacak No Time To Die’ın yayınlanan son fragmanı hemen aşağıda.