ozark’ın üçüncü sezonundan yeni fragman

ozark’ın üçüncü sezonundan yeni fragman


27 mart'ta netflix'te


Netflix’in son dönemdeki popüler yapımlarından biri olan Ozark’ın üçüncü sezonundan uzun bir fragman paylaşıldı.

İlk sezondaki belirsiz havanın ikinci sezonda yavaş yavaş yerini şiddet ve gerilime bıraktığı ve tema olarak Breaking Bad’i anımsatmasıyla kendisine büyük bir izleyici kitlesi oluşturan dizinin üçüncü sezonun, soluk renkli dünyasını ve sürprizlerini koruyacak gibi gözüküyor.

Kariyerini ağırlıklı olarak komedi yapımları etrafına kuran Jason Bateman’ı böylesine ciddi bir karakterde izlemenin zaman zaman hala garip geldiği dizinin üçüncü sezonunu 27 Mart’ta başlayacak. İlk sezonun sonlarında ortaya çıkan uyuşturucu kartelleri ve Byrde ailesinin onlarla olan ilişkilerinin merkezine oturduğu ikinci sezonda işin içine FBI’ın girmesiyle daha da karışık bir hal almıştı. Üçüncü sezonda bir yandan ailesini bir arada tutmaya çalışırken bir yandan da aynasızlarla boğuşmak zorunda kalacak Marty’yi küçük hesapların peşine düşmüş bir adamdan bir kumarhane yöneticisi belki de dolandırıcısı olarak göreceğiz.

Bateman’a bu sezonda da Laura Linney, Janet McTeer ve Julia Garner gibi isimlerin eşlik edeceği dizinin fragmanı hemen aşağıda.