yeni pixar animasyonu soul’dan bir fragman daha yayınlandı

yeni pixar animasyonu soul’dan bir fragman daha yayınlandı


aşk, ölüm ve caz


Toy Story, Incredibles ve Cars serileri ile animasyon film dünyasının en başarılı şirketlerinden biri olan Pixar, bu sefer farklı bir temayla seyircilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Temasını aşk, ölüm ve caz olarak belirledikleri yeni yapımları Soul; Inside Out, Monsters, Up gibi yapımlarıyla tanıdığımız Oscar ödüllü Pete Docter ve Star Trek: Discovery dizisinin senaryosunu kaleme alan Kemp Powers tarafından yönetiliyor.

Tina Fey ve Jamie Foxx’un seslendirme kadrosunda yer aldığı film, New York’un ünlü caz kulübü The Blue Note’ta sahneye çıkma hayalleri kuran müzik öğretmeni Joe Gardner’ın geçirdiği kazanın ardından ruhunun bedeninden ayrılıp çılgın bir yolculuğa yelken açma hikayesini konu alıyor. “Bizi gerçekte biz yapan şeyler ne?” sorusu üzerinden aşkın, ölümün ve caz müziğin temasını belirlediği yapım 19 Haziran’da vizyona girecek.

Filmin Disney/ Pixar ortak yapımı olması ve Up ile Inside Out’ın yönetmeninin elinden çıkmasın yanında filmle ilgili en heyecan verici ama kafa karıştıran konu, film müziklerini Trent Reznor ve Atticus Ross elinden çıkacak olması.

İşte merakla beklenen Soul’un Pixar tarafından yayınlanan ilk fragmanı hemen burada: