primavera 2020’nin yeni tarihleri açıklandı

primavera 2020’nin yeni tarihleri açıklandı


kısmet be bu işler


Her sene iskambil oynayan dayı görseli gibi büyük isimleri üst üste açıklayarak şov yapan ve line-up’ını en merakla beklediğimiz festivallerden birine dönüşen Primavera Sound, corona virüs sebebiyle ertelenen yeni tarihini açıkladı. Festivalin yeni tarihleri 26 – 30 Ağustos oldu.

Geçtiğimiz sene The New Normal mottosuyla festival kadrosunun yarısından fazlasında -toplamda 226 ismin- kadın sanatçı/gruplara yer vererek 21. yüzyıla yakışır bir tavırla programını hazırlayan Primavera Sound, bu yıl 20. yaşını kutlamaya hazırlanıyor.

20 yılın hakkını verecek boncuk gibi dizdiği line-up’ında şöyle hızlı bir göz taramasıyla Pavement, Massive Attack, The Strokes, Tyler, the Creator, Massive Attack, Lana Del Rey, Young Thug, the National, Kacey Musgraves, Iggy Pop, Beck, the National, Bill Callahan, Chromatics, Dinosaur Jr., King Krule, Yo La Tengo, Weyes Blood, Earl Sweatshirt, 100 gecs, Mica Levi ve daha birçok cayı cayır ismi görmek mümkün.

Yeni açıklanan tarihlerle 26 – 30 Ağustos arası  gerçekleşecek festivalde canımız ciğerimiz Jakuzi’nin de sahne alacağı festivalin duyuru videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.