robert pattinson’lı the batman’in çekimleri corona virüs yüzünden askıya alındı

robert pattinson’lı the batman’in çekimleri corona virüs yüzünden askıya alındı


haklı olarak


Tüm dünyayı etkisi altına alan ve hayatı durma noktasına getiren corona virüsünün etkilediği alanlardan biri de sinema dünyası oldu. Gizemli  bir oyuncu kadrosuyla büyük merakla beklenen yeni batman filmi The Batman’in çekimlerine iki haftalığına ara verildi.

Robert PattinsonZoë KravitzJeffrey Wright, Paul Dano, Colin Farrell, Peter Sarsgaard gibi isimleri bir araya getirecek Matt Reeves yönetmenliğindeki film hakkında bildiklerimiz; Reeves ve Collin Farrell‘ın dediklerine dayanıyor. Reeves, Batman’in dedektiflik yönünü vurgulayacak kara bir hikaye anlatacağını uzun süre önce açıklamıştı. Colin Farrell ise filmin senaryosu hakkında “güzel, karanlık ve hareketli” yorumunda bulunmuştu.

Filmden internete sızan bir iki fotoğraf ve video dışında henüz daha çekim aşamasının başlarında olan filme büyük bir darbe vurulmuş durumda. Disney, Disney+, Paramount, Sony ve Netflix’in bütün live action film projelerini askıya almasıyla birlikte Warner Bros. da bu dev markaların yolundan giderek filmin çekimlerini iki haftalığına askıya aldı. İçinde bulunduğumuz böylesine tehlikeli ve geleceği belirsiz bir durumu düşününce yapılması gereken en mantıklı hareketin bu olduğuna hemfikiriz. Bu iki haftalık aranın gelişmeler paralelinde daha da uzamasını ve bu süreçten kimsenin zarar görmemesini temenni ediyoruz.