scooby-doo’nun animasyon filmi scoob!’tan vizyon öncesi son fragman

scooby-doo’nun animasyon filmi scoob!’tan vizyon öncesi son fragman


29 mayıs'ta sinemalarda


2013’ten beri “Scooby Dooby Doo, where are you?” diyerek sonucunu merak ettiğimiz animasyon filmi Scoob!, vizyon öncesi son fragmanını yayınladı. Scoob!, 2002 ve 2004’te yayınlanan Scooby-Doo ve Scooby-Doo 2: Monsters Unleashed’in ardından vizyona girecek üçüncü yapım olacak. Filmin yönetmeni ise Cats and Dogs, Space Jam gibi yapımlarda animasyon ekibinde bulunan, Duck Dodgers ve Scooby-Doo! Mystery Incorporated‘in yapımcılığını üstlenen Tony Cervone.

Seslendirme kadrosuyla dikkat çeken filmde Frank Welker 2002’den beri yaptığı gibi Scooby-Doo’yu seslendirecek. Will Fortenin Scooby’nin en iyi arkadaşı Shaggy’nin sesi olacağı filmde, ekibin kalanı ise Zac Efron (Fred), Gina Rodriguez (Velma) ve Amanda Seyfried (Daphne) tarafından seslendirilecek. Jason Isaac, Kiersey Clemons, Ken Jeong ve Tracy Morgan da seslendirme ekibinde bulunan diğer isimler.

Hanna-Barbera evreninin en tanındık simalarından olan Scooby Doo ve çetesine Blue Falcon, Dynomutt ve Dick Dastardly gibi karakterlerin de eşlik edeceği film genç dedektif çetesinin tanışma hikayesini anlatacak. Bol bol flashback’ler göreceğimiz yapımda ekibin Mystery Inc.’i nasıl kurduklarına, Cerberus üzerinden dönen şeytani bir planları önleyip Scooby’nin gizli mirasını ve kendi kaderlerini keşfetmelerine tanıklık edeceğiz.

15 Mayıs’ta ABD’de, 29 Mayıs’ta ülkemizde vizyona girecek filmin son fragmanını buraya bırakıyoruz: