simon pegg ve juno temple’ın başrolünde yer aldığı lost transmissions’tan fragman

simon pegg ve juno temple’ın başrolünde yer aldığı lost transmissions’tan fragman


13 mart'ta vizyonda


Editörlük, yazarlık, sanat yönetmenliği ve kamera operatörlüğüyle sanat sektörünün tozunu attıran Katherine O’Brien’a bu kadarı yetmemiş olacak ki şimdi de kamera arkasında rüştünü ispatlamaya hazır görünüyor. Lost Transmissions’la yönetmenlik kariyerinin açılışını yapacak olan O’Brien’ın yapımı geçen senenin Tribeca Film Festivali’nde övgü toplamıştı. Yönetmenin başından geçen gerçek bir hikayeden uyarlanan film, mental hastalık gibi hassas ama popüler bir konuyu merkezine alıyor.

Simon Pegg ve Juno Temple’ın başrolde oynadığı, kadrosunda Jamie Harris, Rebecca Hazlewood, Toa Okamoto, Bria Vinaite ve Alexandra Daddario’nun da bulunduğu Lost Transmissions, genç bir şarkı yazarının piyasaya çıkma isteğiyle prodüktör arkadaşının buna mesafeli yaklaşımı ve kendi sorunlarıyla mücadelesini anlatıyor. Filmde şizofreni tedavisini aksatan ve Pegg tarafından hayat verilen prodüktörün genç şarkı yazarı Hanna tarafından kurtarılmaya çalışılması anlatılıyor.

13 Mart’ta vizyona girecek ama ülkemize geleceğine dair şüphelerimizin olduğu Lost Transmissions’ın O’Brien tarafından özellikle değiştirilerek yazıldığı tahmin ediliyor. Los Angeles’ta geçen ve bildiğimiz hit şarkıların arkasında yer alan insanların mental sorunlarla baş etmeye müsait olmayan bir sistem içerisinde nasıl ezildiğinden bahseden film, rock’n’roll tarzı hızlı bir yaşam tarzından bir insanın görebileceği en dip noktalara kadar hayatı ele alıyor. Fragmanı hemen aşağıda ellerinizden öper.