sophie turner’ın hayatta kalma temalı yeni dizisi survivor’dan fragman

sophie turner’ın hayatta kalma temalı yeni dizisi survivor’dan fragman


pardon on dakikanız var mıydı?


Steven SpielbergDwayne JohnsonChrissy TeigenIdris ElbaKiefer Sutherland ve Chance the Rapper gibi isimlerin yer aldığı yapımlarının yanı sıra daha çok mobil cihazlara yönelik içerik üreterek diğer streaming servislerinden sıyrılan Quibi’nin iddialı yapımlarından Survive’dan yeni bir fragman paylaşıldı.

10 dakikanın altında süreleriyle streamig dünyasına farklı bir açıdan yaklaşmaya çalışacak Quibi’nin Survive isimli bu dizisinde Jane isimli baş karakterimizin uzun süredir tedavi gördüğü rehabilitasyon merkezinden evine dönerken yaşadığı uçak kazasını ve bu kazadan evine dönme çabasını izleyeceğiz. Uçağa binmeden hemen önce tanıştığı Paul ile koca uçaktan hayatta kalan tek yolcular olan ikili, bir yandan hayatta kalmaya uğraşırken bir yandan da Jane’in sanrılarıyla ayrı bir savaş verecektir.

Nisan ayında yayın hayatına başlayacak ve ilk adımda ülkemize gelmeyecek Quibi, maksimum on dakikalık çerezlik ama yüksek prodüksiyonlu dizileriyle Netflix, HBO Max, Disney + ve Apple TV+ gibi büyük rakipleri arasında fırsat kollayacak. Kariyerinin kalanında Game of Thrones’un Sansa Stark’ı olarak hatırlayacağımız Sophie Turner’a Corey Hawkins’in eşlik ettiği dizinin fragmanı hemen burada.