steven spielberg’ün west side story’sinden yeni görseller

steven spielberg’ün west side story’sinden yeni görseller


müzikli danslı romantizm


Steven Spielberg’ün yönetmen koltuğunda oturduğu ve başına bir şey gelmezse 18 Aralık’ta vizyona girecek West Side Story’nin yeniden çevriminden yeni görseller paylaşıldı. 1961 yılında Jerome Robbins ve Robert Wise ikilisi tarafından beyaz perdeye aktarılan ve anında bir klasiğe dönüşen West Side Story’nin çalışmaları bir süredir sessiz sedasız devam ediyordu.

Başrollerinde Ansel Elgort ve Rachel Zegler’ın yer alacağı açıklanan yapımın edebiyat ve sinemadan aşina olduğumuz Romeo ve Juliet hikayesini müzikal bir filme adapte eden filmin senaryosu daha önce de Spielberg’le çalışmış,  Munich ve Lincoln filmleriyle Oscar adaylığı elde etmiş Tony Kushner’in kaleminden çıkıyor. 1957 yapımı aynı adlı Broadway müzikalinin bir uyarlaması olan film, birbirine düşman iki sokak çetesinden Jets’in üyesi Tony ile Sharks’ın liderinin kız kardeşi Maria arasındaki tutku aşkını anlatıyor.

Broadway’in kült klasiğini bir kez daha beyaz perdede izleyeceğimiz yapımın kadrosunda Ezra Menas, Ben Cook, Sean Harrison Jones,  Mike Faist, Patrick Higgins, Ansel Elgort, Rachel Zegler, David Alvarez, Julius Anthony Rubio, Ricardo Zayas, Josh Andrés Rivera, Ariana DeBose, Ana Isabelle, Corey Stoll, Brian d’Arcy James, Curtiss Cook ve Rita Moreno gibi isimler yer alıyor.

18 Aralık 2020’de vizyona girecek filmden paylaşılan görseller hemen burada.