taika waititi’li seven stages to achieve eternal bliss’ten fragman

taika waititi’li seven stages to achieve eternal bliss’ten fragman


e biraz geç oldu ama...


Son yılların en popüler sinema figürlerinden Taika Waititi’nin de oyuncu kadrosunda yer aldığı Seven Stages to Achieve Eternal Bliss’ten bir fragman paylaşıldı.

Tam adı Seven Stages to Achieve Eternal Bliss By Passing Through the Gateway Chosen By the Holy Storsh olan film, küçük bir kasabadan taşınıp büyük şehirde mükemmel bir daire bulan ve tuttukları dairenin, bir tarikatın intiharlar ritüellerine ev sahipliği yaptığını öğrenen Claire ve Paul’un yaşadıkları garip olayları konu alıyor. Dünya prömiyerini 2018 Tribeca Film Festivali’nde yapan filmin yönetmen koltuğunda ilk uzun metraj deneyimini yaşayan Vivieno Caldinelli oturuyor.

Son filmi Jojo Rabbit’te Hitler‘i canlandıran Taika Waititi, oyuncu kadrosunda yer aldığı komedi ve çok az korku türündeki Seven Stages to Achieve Eternal Bliss filminde gizemli kalt lideri Storsh karakterine hayat veriyor. Filmin oyuncu kadrosunda Taika Waititi ile beraber Kate Micucci, Sam Huntington, Dan Harmon, Mark McKinney, Rhea Seehorn gibi isimler de yer alıyor.

ABD’de 6 Mart’ta vizyona girecek film için bizler yine internetin derinliklerine ineceğiz.