the mandalorian’ın ikinci sezon kadrosu genişlemeye devam ediyor

the mandalorian’ın ikinci sezon kadrosu genişlemeye devam ediyor


kelle avcısı rolünde michael biehn


Disney+’ın geçtiğimiz yıl streaming yarışında adından söz ettirmesinde en büyük pay sahibi olan yapımı The Mandalorian, uzayda geçen bir western hikayesini Star Wars evrenine başarıyla yedirerek gönlümüzü kazanmayı başarmıştı. Dizinin merakla beklenen ikinci sezonu için duyurulan yeni isimlere Michael Biehn de katıldı.

From Dusk Till Dawn ve Sin City gibi yapımlarla tanınan Robert Rodriguez’in kamera arkasına geçeceği ve son olarak Mr. Robot’ın yaratıcısı Sam Esmail’in yapımcıları arasında yer aldığı antoloji serisi Briarpatch’te gördüğümüz Rosario Dawson’ın oyuncu kadrosuna katıldığı The Mandalorian’ın ikinci sezonunda Michael Biehn de kelle avcısı rolü ile yer alacak.

The Mandalorian, 80’lerde Aliens ve The Terminator gibi büyük yapımlarla dikkatleri üzerine çekse de son yıllarda Kanal D gece kuşağına şık dandik korku filmlerinde yer almaktan başka bir iş yapmayan Michael Biehn’in uzun bir süre sonra yer alacağı ilk büyük yapım olacak.

Star Wars evrenini Spaghetti Western ile bir çorba misali karıştıran The Mandalorian, ikinci sezonu ile önümüzdeki sonbaharda geri dönecek.