the weeknd’ten üç yeni şarkı daha

the weeknd’ten üç yeni şarkı daha


uslan be the weeknd...


Geçtiğimiz haftalarda bir süredir bekleyişte olduğumuz yeni albümü After Hours’ı yayınlayan Abel Tesfaye aka The Weeknd, After Hours’ın deluxe versiyonuna ait üç yeni şarkı daha yayınladı.

14 şarkılık After Hours’ı geçtiğimiz hafta Chromatics, Oneohtrix Point Never, The Blaze, Lil Uzi Vert ve DaHeala remix’leri ile taçlandıran, hemen ardından albümde yer alan In Your Eyes’a çekilen müzik videosunu da paylaşan The Weeknd, tüm bunlar yetmezmiş gibi bir de albümün deluxe versiyona özel üç yeni şarkı daha paylaştı.

The Weeknd’in geçtiğimiz haftalarda Saturday Night Live’da ağzı burnu kan içinde canlı performansını sergilediği Scared to Live’in SNL Live versiyonunun da bulunduğu deluxe versiyona eklenen yeni şarkıların isimleri sırası ile: Nothing Compares, Missed You ve Final Lullaby.

Scared to Live şarkısında Oneohtrix Point Never aka Daniel Lopatin’in The Weeknd’e eşlik ettiği After Hours’da; Max MartinMetro BoominFrank Dukes ve Illangelo’nun yanı sıra, son olarak Şubat ayında yayınladığı The Slow Rush albümü ile kulaklarımıza misafir olan Tame Impala aka Kevin Parker da albüme katkıda bulunan isimler arasında.

After Hours’ın yeni şarkılar ve remix’ler ile bambaşba bir hal alan deluxe versiyonu için hemen aşağı alalım.