wonder woman 1984’ten bir poster paylaşıldı

wonder woman 1984’ten bir poster paylaşıldı


kurtar bizi harika kadın


Sadece bir ay önce hayatımız sessiz sakin ilerlerken 5 Haziran 2020’de vizyona gireceği açıklanan ve DC’nin eli yüzü düzgün nadir işlerinden olan Wonder Woman’ın devam filmi Wonder Woman 1984‘dan bir afiş paylaşıldı.

View this post on Instagram

See you in ‘84! #WW84

A post shared by Wonder Woman (@wonderwomanfilm) on

Çok uzun zamandır gündemde olmasına rağmen hakkında çok az paylaşım yapılan Wonder Woman 1984, isminden de anlaşılacağı gibi zaman dilimi olarak seksenli yıllarda geçecek. Son on yılda DC’nin yaptığı en iyi film olarak önce çıkan ve aynı zamanda bir kadın süper kahramanın hikayesini anlatmasıyla beyaz perdede çok da görmediğimiz bir durumun altından başarıyla kalkan filmin yönetmeni Patty Jenkins, kendisine olan hayranlığımızı bir üst seviyeye taşıyacak gibi gözüküyor.

Gişede yakaladığı büyük başarının ardından paralel filmlerle de DC evreninin silkinip kendine gelmesine de yardımcı olan Wonder Woman’ın senaryosu, Jenkins ile beraber 2014 yapımı Godzilla’nın senaristi Dave Callaham ve The Flash ve Titan dizilerinin yaratıcıları arasında yer alan Geoff Johns imzasını taşıyor.

80’ler mevzu bahis olunca haliyle Sovyetler ve Soğuk Savaş gibi başlıkların ağır basacağı filmde SNL skeçleriyle ayrı, beyaz perdedeki karakterleriyle ayrı kalbimizi kazanan Kristen Wiig’i filmin yeni karakteri Cheetah, Narcos‘un Javier Pena’sı, Game of Thrones‘un Oberyn Martell’i Pedro Pascal’ı da insanların zihinlerini kontrol edebilme özelliğine sahip DC evreninin güçlü işadamı Maxwell Lord olarak izlyeceğiz.

New Order’ın Blue Monday’inin bize eşlik ettiği ilk fragmanın sürprizi ise eşofman takımı ve bel çantası ile Chris Pine olmuştu. Gal Gadot ile yine bir şekilde dünyayı kurtarmayı başaracağımız Wonder Woman 1984 filmin başına bir şey gelmezse 5 Haziran’da izleyeceğiz.