woody harrelson ve kevin hart, the man from toronto’da buluşacak

woody harrelson ve kevin hart, the man from toronto’da buluşacak



Başrollerinde Jason Statham ve Kevin Hart’ı izleyeceğimiz The Man From Toronto’nun oyuncu kadrosunda küçük bir değişiklik yaşandı. Filmin yapım şirketiyle yaşadığı sıkıntılar sonrası projeyi yarım bırakan Statham’ın yerine kadroya Woody Harrelson dahil oldu.

2017 yılında vizyona giren The Hitman’s Bodyguard filminin yönetmeni Patrick Hughes’un The Hitman’s Wife’s Bodyguard için uğraşırken bir yandan geliştirdiği film, The Man From Toronto lakabıyla bilinen dünyanın en tehlikeli suikastçısı ile New York’lu Teddy’nin Airbnb kiralama sırasında kimliklerinin karışmasıyla yaşanan olayları konu alıyor. Bu karışıklık sonucunda güçlerini birleştiren ikilinin hayatlarının değişmesini izleyeceğimiz filmin senaryosu ise Robbie Fox imzasını taşıyor.

Genellikle aksiyon filmlerinde gördüğümüz Jason Statham’ın The Man From Toronto’nun 18+ yaş sınırıyla vizyona girecek tarzda bir aksiyon filmi olmasını istemesi ama Sony yöneticilerinin “Bizim filmle ilgili başka fikirlerimiz var” dönüşünü yapması, Statham’ın projeden ayrılmasına sebep olmuştu.

20 Kasım’da vizyona girmesi beklenen filmin oyuncu kadrosundaki gelişmeleri ve genişleyen hikayesini öğrenir öğrenmez burada olacağız.