yaeji, yeni mixtape’ini bir tekli ile duyurdu

yaeji, yeni mixtape’ini bir tekli ile duyurdu


2 nisan'ı not alalım


Uzun biz zamandır radarımızda olan ve henüz albümü olmamasına rağmen elektronik müziğin son yıllardaki en beklenti vaadeden isimlerinden biri olarak öne çıkan Yaeji, kaydettiği yeni bir mixtape’in yolda olduğunu yayınladığı yeni tekli ile duyurdu.

2017’de yayınladığı EP2 isimli Yılın EP’si ödülünün de sahibi olan New York’lu genç prodüktör, aradan geçen zamanda birçok ünlü isimle yaptığı iş birliklerini portfolyosuna ekledi. Charlie XCX’in son albümünde yer alıp bir de üstüne Robyn remix’i patlayan Yaeji, “WHAT WE DREW 우리가 그려왔던” isimli yeni teklisiyle önümüzdeki günlerde yaşanacaklar için ipucu verdi.

2 Nisan’da XL Recordings etiketiyle bir mixtape yayınlayacağını açıklayan genç yıldız, 12 şarkıdan oluşacak bu mitxtape’in esin kaynakları arasında Kore indie rock’ı, electronica ve 2000’lerin başlarında hakim olan RnB şarkılarını gösterdi. Bol misafirli bir mixtape olacak What We Drew’un hikayesi için de “Her zaman daha fazla destek olmak için çabaladığım aile, arkadaşlık ve minnet hakkında” yorumunu yaptı.

Mixtape’i duyurmak için paylaştığı tekliye bir de video hazırlayan Yaeji, karakter tasarımlarını kendisinin üstlendiği video Studio Yotta imzasını taşıyor.