yeni arctic monkeys albümü tahminimizden de yakında olabilir

yeni arctic monkeys albümü tahminimizden de yakında olabilir


matt helders'ın yalancısıyız


Şarap gibi yıllandıkça güzelleşen albümleri Tranquility Base Hotel & Casino’nun ardından konserler haricinde bomboş bir iki sene geçiren Arctic Monkeys’in yeni bir albüm üzerinde çalıştığı, grubun davullarından sorumlu Matt Helders tarafından onaylandı.

Komedyen ve YouTuber kimlikleriyle tanınan James Veitch’ın YouTube kanalına konuk olan Helders, Veitch’a davul çalmayı öğrettiği üç kısımlık video serisinde hem geyik yaptı hem de Arctic Monkeys hakkında lafladı. Şu sıralar Londra’da olan Helders, “Grupça stüdyoya grip kaydetmeye değer bir şeyler var mı, bakacağız.” sözleri ile yeni bir Arctic Monkeys albümü üzerinde çalıştıklarını onaylamış oldu.

Grubun eski şarkılarını konserlerde çalmamasından ya da farklı versiyonları ile çalmasından da bahsetmeden geçmeyen Helders, “Eski şarkılarla biraz farklı bir ilişkimiz var. Bazılarını çalmaktan hala hoşlanıyoruz ama bir kısmı kendi şarkılarımızın üzerine karaoke yapıyormuşuz gibi hissettiriyor.” sözlerini söyledi.

Bu açıklamaların ardından yeni albüm için pusuya yatsak yeridir diyebiliriz gibi. Matt Helders’ın konuk olduğu üç kısımlık video serisinin tamamını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.