yeni bir final destination filmi yolda

yeni bir final destination filmi yolda


şaşırmadık


Suyu çıkan korku filmlerinin en önde bayrak taşıyan serilerinden Final Destination, uzun bir aradan sonra 6. filmi ile geri dönüyor.

2000 yılında James Wong yönetmenliğinde çekilen Final Destination’a ikişer, üçer yıl arayla 4 devam filmi daha gelmişti. Sadece ve sadece ticari kaygılar için çekilen reboot’ların sonuncusu 2011 yılında vizyona girmiş ve Final Destination markası rafa kaldırılmıştı. Bugün gelen bir habere göre ise, serinin yaratıcılarından Jeffrey Reddick ve prodüktör Craig Perry, yeni bir Final Destination filmi için çalışmalara başlamış.

Serinin senaristlerinden biri de olan Reddick devam filmi hakkında verdiği bir röportajda, yeni filmin reboot olmayacağını ve sadece ticari kaygı güden bir film çekmeyeceklerini belirtmiş. Filmin ana konusu hakkında konuşan Perry ise, yeni Final Destination filminin muhtemelen ilk müdahale ekiplerine odaklanacağını şu sözlerle belirtmiş: “Filmde ilk yardım, polis ve itfaiye gibi ilk müdahale ekiplerine odaklanmayı düşünüyoruz. Bu insanlar her gün ölümle baş ediyorlar ve insanların hayatları ile ilgili önemli seçimlerde bulunuyorlar.”

Saw senaristlerinden Patrick Melton ve Marcus Dunstan’in de katkıda bulunacağı yeni Final Destionation filminin yönetmen, oyuncu kadrosu ve vizyon tarihi gibi detayları şimdilik belirsiz.