yeni run the jewels albümünden ilk tekli yayında

yeni run the jewels albümünden ilk tekli yayında


the yankee and the brave


New York’un enerjisi yüksek rapçileri Killer Mike ve El-P’nin ortak paydası Run the Jewels, uzun bir süre sonra yepyeni teklileriyle tekrar karşımızdalar. İkilinin yüksek olasılıkla yeni albümleri RTJ4’dan yayınladıkları ilk tekli olan The Yankee and the Brave, an itibari ile yayında.

View this post on Instagram

RTJ 4 | Photography by @timsaccenti

A post shared by Run The Jewels (@runthejewels) on

İkili, son albümleri RTJ3’yi 2016 Aralık’ında yayınlayıp o tarihten beri sadece DJ Shadow ve Danny Brown gibi isimlerin albümlerine konuk olmuştu. Şu sıralar geçtiğimiz sene tekrar bir araya geldiklerini öğrendiğimiz Rage Against the Machine ile turne hazırlığında olan Run the Jewels, yeni albümlerinin beklediğimizden de yakın bir tarihte yayınlanacağını Ocak ayında duyurmuştu.

Henüz bir yayın tarihi duyurulmayan albüm hakkında El-P, Twitter hesabı üzerinden, RTJ4’un hem dinleme servislerinde yer alacağını hem de ücretsiz olarak indirilebileceğini açık olacağını belirtti.

RTJ4 gelene kadar yakın zamanda en az 2, bilemedin 3 tekli daha duyacağımıza inanıyor ve yeni tekli The Yankee and the Brave’i hemen aşağı iliştiriyoruz. Afiyet olsun.