yeni the weeknd albümünden dört adet remix alır mıydınız?

yeni the weeknd albümünden dört adet remix alır mıydınız?


after hours deluxe yayında


Geçtiğimiz hafta bir süredir bekleyişte olduğumuz yeni albümü After Hours’ı yayınlayan Abel Tesfaye aka The Weeknd, After Hours’daki dört şarkının remix’ini ve bir tanesinin canlı kaydını içeren deluxe versiyonu yayınladı.

14 şarkılık After Hours’ın deluxe versiyonunda albümde yer alan şarkılardan Blinding Lights’ın Chromatics, Save Your Tears’ın Oneothrix Point Never, Heartless’ın Lil Uzi Vert ve DaHeala, albümle aynı adı taşıyan After Hours’ın ise The Blaze tarafından hazırlanan remix’leri bulunuyor. Remix’lerin yanı sıra albümde ayrıca, The Weeknd’in geçtiğimiz haftalarda Saturday Night Live’da ağzı burnu kan içinde canlı performansını sergilediği Scared to Live’in de SNL Live versiyonu bulunuyor.

Scared to Live şarkısında Oneohtrix Point Never aka Daniel Lopatin’in The Weeknd’e eşlik ettiği After Hours’da; Max MartinMetro BoominFrank Dukes ve Illangelo’nun yanı sıra, son olarak Şubat ayında yayınladığı The Slow Rush albümü ile kulaklarımıza misafir olan Tame Impala aka Kevin Parker da albüme katkıda bulunan isimler arasında.

Chromatics, Oneothrix Point Never, Lil Uzi Vert ve The Blaze’li remix’lerin bulunduğu After Hours deluxe versiyonu için hemen aşağı alalım.