yeni thor filminde guardians of the galaxy’den karakterler de yer alacak

yeni thor filminde guardians of the galaxy’den karakterler de yer alacak


bize uyar


Marvel Sinematik Evreni’nde Groot karakterine sesiyle hayat veren Vin Diesel, Taika Waititi’nin yönetmen koltuğunda oturacağı Thor: Love and Thunder’da Guardians of the Galaxy serisindeki bazı karakterlerin de yer alacağını açıkladı.

Avengers: Endgame sonrası nasıl bir yoldan ilerleyeceğini merakla takip ettiğimiz Marvel’ın elinde böylesine büyük hacimli bir evren ve evrencikler varken neler yapacağını merakla beklemeye devam ediyoruz. Son olarak dün Christian Bale’in filmin kötü adamı olarak dahil olduğunu paylaştığımız yeni Thor filmi Thor: Love & Thunder’da bu evrenciklerden kahraman dostlarımızı da göreceğiz.

Marvel Sinematik Evreni’nin akıbeti merak edilen evrenlerinden bir diğeri olan Guardians of the Galaxy Vol. 3 için bekleyiş devam ediyor. Filmi ne zaman izleyeceğimizle ilgili soru işaretleri kafaları kurcalarken seride Groot karakterine sesiyle hayat veren Vin Diesel, Guardians of the Galaxy serisi ile ilgili yeni bir bilgiyi gün yüzüne çıkardı. Şu sıralar tabii ki de aksiyon türündeki yeni filmi Bloodshot‘ın tanıtım çalışmalarıyla meşgul olan Diesel, serideki bazı karakterlerin Taika Waititi‘nin yöneteceği Thor: Love & Thunder filminde yer alacağını açıkladı. James Gunn’ın kendisiyle konuşmasından sonra bu durumu öğrendiğini dile getiren Diesel, bu fikir için çok heyecanlı olduğunu da ayrıca paylaştı.

Daha önce Avengers: Infinity War ve Avengers: Endgame’de birlikte hareket eden iki ekibin bu filmde de bir arada olması şaşırtıcı olmasa da resmi olarak böyle bir açıklamanın yapılması yine de yüzümüzü güldürdü. 5 Kasım 2021’de vizyona girecek Thor: Love & Thunder için vaktimiz bol, o zaman gelene kadar serinin diğer filmlerini baştan sona bir izleyelim.