bright eyes bu sene yayınlanacak yeni albümünden bir tekli daha paylaştı

bright eyes bu sene yayınlanacak yeni albümünden bir tekli daha paylaştı


forced convalescence


2011’de 10. stüdyo albümü The People’s Key’i yayınlayıp ortalardan kaybolan Bright Eyes, Ocak ayında yeni açtıkları bir Instagram hesabı ile 2020 yılı içinde bir turne hazırlığında olduğunu (ta ki corona ortaya çıkana kadar) duyurup geri dönüş için ilk ışığı yakmıştı. Bununla da kalmayan grup, Mart ayının son günlerinde dokuz yıl aradan sonra bir tekli yayınlayarak resmi olarak geri dönmüştü.

Şimdi o teklileri ikilemek isteyen Bright Eyes, Forced Convalescence isimli yeni bir şarkı yayınladı. Bright Eyes’tan yeni bir şarkı duymanın yanında paylaşılan teklinin bir özelliği ise şarkıya katkıda bulunan isimler arasında bas gitarda Red Hot Chili Peppers’tan Flea ve davulda Queens of the Stone Age’den Jon Theodore’un yer alması.

Bu ekibe geniş bir koronun da eşlik ettiği tekli hemen aşağıda ama grubun yeni albümünün ismini ya da ne zaman yayınlanacağına dair bir detay hala ortalıkta yok. Conor Oberst’in “bu yıl içinde mutlaka” sözünü verdiği albmü beklerken yeni Bright Eyes teklisi Forced Convalescence’ı dinlemeden geçmeyelim.