david bowie’nin kayıp müzik videosu ilk defa yayınlandı

david bowie’nin kayıp müzik videosu ilk defa yayınlandı


repetition ’97


David Bowie’nin 1997 yılında çekilip düzenlenen ama genel izlenmeye hiç açılmayan Repetition ’97 şarkısı için hazırlanan müzik videosu artık yayında.

Repetition ’97 için hazırlanan video, David Bowie’nin 1997 yılında Connecticut’ta Earthling Tour kapsamında vereceği konserin Tim Pope tarafından çekilen prova görüntülerinden derlenmiş. 90’ların kızıl saçlı Bowie’sinin yüzünün üst üste yerleştirilmiş ürkütücü bir versiyonunu izlediğimiz video, daha önce yayınlanmayan dokuz Bowie şarkısını bir araya getirecek ve yakında yayınlanacak ChangesNowBowie albümünün tanıtımı için yayınlandı.

1996’da New York’taki Looking Glass Studios’ta, Bowie’nin kendisi tarafından grup üyeleri Reeves Gabrels ve Mark Plati ile birlikte yapılan özel ve çoğunlukla akustik bir oturum sırasında kaydedilen şarkı, 1997 yılının Ocak ayında 50. doğum gününü kutlamak için BBC’de yayınlanmıştı.

Önümüzdeki hafta (17 Nisan) Record Store Day’de yayınlanacak kayıtların bütününden paylaşılan videoyu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.