dexter’ın yıldızı michael c. hall’un müzik grubunun ik ep’si yayında

dexter’ın yıldızı michael c. hall’un müzik grubunun ik ep’si yayında


princess goes to the butterfly


Dexter ve Six Feet Under gibi kendi türünde kült mertebesine ulaşmayı başaran dizilerde birbirinden epey farklı rollerin üstünden ustaca kalkan Michael C. Hall, tek yetenekli olduğu konunun oyunculuk olmadığını 2019’un son günlerinde müzik grubu Princess Goes To The Butterfly ile yayınladığı ilk tekliyle bizlere kanıtlamıştı. Kendisini son olarak Adam Driver ve Annette Bening’li The Report’ta izlediğimiz Hall, bir müzik bir sinema dünyası arasında yüksek meşguliyetle koşturmaya devam ediyor gibi gözüküyor.

Broadway müzikallerinde Lazarus ve Hedwig and the Angry Inch. performanslarıyla “On parmağında on marifet varmış.” dedirten Hall, Hedwig and the Angry Inch.’te birlikte çalıştığı rol arkadaşları Peter Yanowitz ve Matt Katz-Bohen ile kurduğu grubuyla müzik dünyasına iyiden iyiye ısınmaya başladı. Come Talk To Me ve Ketamine isimli iki teklinin ardından grup ilk EP’sini bugün itibariyle yayınladı.

Projenin hayata geçmesiyle ilgili konuşan Hall, grubun birbirine olan uyumunun ve bu yumunu yaratım sürecinde işleri nasıl kolaylaştırdığından  bahsedip bütün bu deneyimden ne kadar mutlu olduğunun altını çizmek istemiş. Yakın zamanda bu EP’nin bir albüme dönüşmesini bekleyerek sizleri hemen aşağıya alıyoruz.