florence welch’ten duygusal teşekkür performansı

florence welch’ten duygusal teşekkür performansı


light of love


2018 yılında çıkardıkları High as Hope’la kulağımızın pasını alan Florence + The Machine, albümün stüdyo kayıtları sırasında kaydettikleri Light of Love’ı geçen hafta yayınlamış ve elde edilecek bütün gelirin sağlık çalışanlarına bağışlanacağını belirtmişti. Bu hafta ise, şarkıdan elde edilen gelirinin beklediklerinden biraz daha yüksek olmasından ötürü duygulanan grubun sesi Florence Welch, Instagram üzerinden bir teşekkür videosu yayınladı.

Videoda şarkıyı yayınlamanın yapabilecekleri en basit şey olduğunu belirten Welch, bunun ardından bir teşekkür olarak Light of Love’ın arka plandaki hafif akustik gitarı saymazsak tamamen acapella bir versiyonunu seslendirdi. Welch, bugünlerde herkese umut olması için paylaştıkları parçanın ham performansında Instagram video üzerinden bile tüylerimizi diken diken etmeyi başarıyor.

Geçen sene ilk albümleri Lungs’ın onuncu yılın kutlayan grubun en son teklisi, High as Hope’ta yer alma ihtimali olmasına rağmen sonradan dahil edilmemiş. Grubun bugünlere sakladığı Light of Love’ın stüdyo versiyonunu hemen aşağıda dinleyebilirsiniz.