fx’ten arkası sağlam bir yeni animasyon serisi geliyor

fx’ten arkası sağlam bir yeni animasyon serisi geliyor


little demon


Atlanta, What We Do In the Shadows ve Fargo gibi birçok başarılı yapıma ev sahipliği yapan FX, seslendirme kadrosu ile olduğu kadar yapımcı kadrosu ile de hayli ilgi uyandıran yeni animasyon serisi Little Demon’ı duyurdu.

Yetişkin izleyicilere hitap edecek Little Demon, şeytan tarafından hamile bırakılan bir kadının, kızı ile birlikte bir banliyöde şeytani güçlere ve canavarlara karşı olan mücadelesine odaklanıyor. Dizinin seslendirme kadrosunda, daha önce de FX dizilerinde yer alan Danny DeVito ve Aubrey Plaza gibi isimler yer alıyor. Son 10 yılda kendisini devamlı olarak It’s Always Sunny in Philadelphia’daki Frank Reynolds rolü ile andığımız Danny DeVito şeytan rolünü üstlenirken, Parks and Recreation’dan tanıdığımız Aubrey Plaza’nın şeytanın kızını mı, yoksa anneyi mi seslendireceği şimdilik bilinmiyor.

Darcy Fowler, Seth Kirschner ve Kieran Valla’nın yaratıcılığını üstlendiği serinin yapımcı kadrosunda ise The Sarah Silverman Program, Community ve Rick and Morty gibi işleri ile gönüllere taht kuran Dan Harmon yer alıyor.

Yapımına yakın zamanda başlanacak Little Demon’dan çok da uzak olmayan bir tarihte yeni haberler alacağız gibi görünüyor.